Isnin, 21 November 2011

postheadericon Free Blogger Template

Hari ni nak bagi freebies kat pengunjung bertuah blog ini..Sesiapa yang nak template ni tinggalkan email anda kat ruangan comment yer.. (Follower diutamakan.. ;) ) Siapa cepat dia dapat, (3 orang akan dipilih) kalau bagi kat semua nanti sama pulak tak best la kan..hehe.. Template ini simple dan design ala-ala diary style ( based on Minima template). Best view in Firefox and Chrome. Kalau nak cun lagi saya juga menerima tempahan.. TQ.




8 komen terbaik:

Syahidah Ali Sabri berkata...

I waaaant <3

Sharifah Ma berkata...

Syahidah..bagi email ya..thanks.

nUyuy cHapiEyhQa berkata...

nak2x .. peace !

Sharifah Ma berkata...

nuyux: bagi email ya.. :)

Wan Shahira Ismail berkata...

boleh agi ke nk ni??hehe

환자 치료 berkata...

syifaasubri@yahoo.com

Sharifah Ma berkata...

환자 치료 : Akak dah send kot email, check ya. TQ.. :)

Sharifah Ma berkata...

Wan Shahira Ismail : Boleh lagi.. bagilah akak email ya.. :)

Nak join Churp-Churp? Klik Sini!!!


Klik-klik!

Kalendar

Cuteki

Follow Me

Tanya Khabar

Pelawat Tersohor

Jumlah Paparan Halaman