Isnin, 21 November 2011

postheadericon Free Blogger Template

Hari ni nak bagi freebies kat pengunjung bertuah blog ini..Sesiapa yang nak template ni tinggalkan email anda kat ruangan comment yer.. (Follower diutamakan.. ;) ) Siapa cepat dia dapat, (3 orang akan dipilih) kalau bagi kat semua nanti sama pulak tak best la kan..hehe.. Template ini simple dan design ala-ala diary style ( based on Minima template). Best view in Firefox and Chrome. Kalau nak cun lagi saya juga menerima tempahan.. TQ.




Jumaat, 11 November 2011

postheadericon Freebies lagi


Mmmm.. hari ni 11/11/2011, tarikh yang agak special ni kan? hehe.. So hari ni nak bagi sedikit freebies yang tak seberapa kepada semua pengunjung blog ni..walaupun tak comel sangat, terimalah seadanya..hehe..






Selasa, 8 November 2011

postheadericon Conteng-conteng



Sesi conteng-conteng... mmmm

Ahad, 6 November 2011

postheadericon Selamat Hari Raya Aidil Adha


Selamat menyabut hari raya Haji (Aidil Adha). Tunaikan ibadah korban dengan seikhlas hati.. Insya Allah akan diberkati.

Sabtu, 5 November 2011

postheadericon My Portfolio ~ Blog Rami Hilmi Enterprise

Nampaknya blog template utk Najwa dah siap..tapi album doodlenya belum lagi..maka inilah serba sedkit potfolio blog beliau. Blog Tuan Rumah untuk portfolio ni masih belum siap sepenuhnya..so update ka sini jer dulu.. )
Sebarang tempahan boleh email kat sini: sharifah06@yahoo.com
Blog Badge order dari Rami Hilmi Enterprise

Sebelum dan selepas touch-up


Design ikut kehendak customer.


Keseluruhan template design


Bakal tuan rumah yang baru siap saya design.. Dalam proses mengemaskini. Maybe kena cari domain sendiri lepas ni..hehe.



Nak join Churp-Churp? Klik Sini!!!


Klik-klik!

Kalendar

Cuteki

Follow Me

Tanya Khabar

Pelawat Tersohor

Jumlah Paparan Halaman