Rabu, 28 September 2011

postheadericon Pertandingan Hias Blog/Web Utusan Online



Pertandingan Menghias Laman Web/Blog sempena Kempen Sayangi 1 Malaysia dan Kibarkan Jalur Gemilang 2011.


Malam tadi bukan main lagi duk touch-up blog ini kononnya nak masuk pertandingan hias blog anjuran utusan online... tapi tak sedar rupa-rupanya dah lama tarikh tutup (18/sept).. macam mana boleh tak perasan, hehehe.. So tak sempat la nak mempertandingkan blog itu..huhu.Tapi, kalau dah rezeki tu tak kemana, sebelum tu memang dah ada hantar satu blog untuk dipertandingkan. Kira blog yang baru buat ni sebagai back up jer la.. ;)

Alhamdulillah, tak sangka blog satu lagi (kepunyaan suami) telah berjaya memenangi hadiah utama dalam kategori web/blog dalam kempen Sayangi 1 Malaysia dan Kibarkan Jalur Gemilang 2011 (anjuran Utusan Online). Blog ini saya design menggunakan gambar kanak-kanak yang mengibarkan jalur gemilang. Kesemua photo untuk design adalah milik sendiri. Untuk berita lanjut boleh baca kat sini... 



 Inilah blog yang berjaya mendapat tempat pertama itu...


... dan ini pula blog yang tak sempat masuk..hehehe..
Apa-apapun saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada Utusan Online kerana menganjurkan kempen sebegini. Kepada yang tidak berjaya boleh cuba lagi, Insya Allah jangan putus asa dan moga murah rezeki anda semua... :)

*
*

Babai...


4 komen terbaik:

Cik tikah berkata...

kalau berjaya masuk insyaAllah ada peluang nk menang kan? hehehe..

Sharifah Ma berkata...

Yup, betul tu Cik tikah.. :). Belum cuba belum tau kan...hehe.

merahitujambu berkata...

pasti ramai yg menarik kan

Sharifah Ma berkata...

yer..semua peserta hebat2 belaka merahitujambu.. :)

Nak join Churp-Churp? Klik Sini!!!


Klik-klik!

Kalendar

Cuteki

Follow Me

Tanya Khabar

Pelawat Tersohor

Jumlah Paparan Halaman