Khamis, 15 September 2011

postheadericon Tempahan Kad


Masa bulan puasa hari tu, tiba-tiba time rajin pun datang.. bukannya rajin apa..setakat rajin nak melukis tu yang datang.. pastu adalah beberapa org kawan membuat tempahan kad raya.. semuanya free aje, setakat 2-3 orang, malas nak charge...:) suka2 aje...hehe

Tempahan kad dari Mas


Tempahan dari Zura (oren), dan untuk diri sendiri (purple)



Tips hari ini:
&*&&*%%%&&& (hari ni tak ada tips sebab Makcik Kiah sebelah rumah outstation, dia lupa nak bagi tips..huhu..;) ~ alasan..)

9 komen terbaik:

ada sya berkata...

cntiknya!! dah la cute.. klu bt gerenti xkasi org sbb syg.. hehe

Sharifah Ma berkata...

Terima kasih ada sya... Kalau nak boleh request.. Khas untuk pelawat2 terawal blog ni...hehe

ada sya berkata...

tp xth nk bt smpena event apa pl. :)

Sharifah Ma berkata...

apa2 saja pun boleh..birthday ke, anniversary..dll..:)

SweetLikeWhat berkata...

comelnye...sangat kreatif :)

Sharifah Ma berkata...

SweetLikeWhat: Terima kasih... :)

Zie Fauzi berkata...

comel jer kad ni.. kalau wat kad jemputan kahwin pun kiut ni..

kalau xkawin lagi mmg nk wat kad jempuatan comel ni.. syg dah kawin.. terlepas..

Sharifah Ma berkata...

Zie Fauzi : Hehehe..kalau dah takleh wat kad kawin, nak buat kad birthday ke anniversary ke blh jugak... :)

afina rahmat berkata...

comeynye kad2 tu? wat kan .. leh ke? hehe

Nak join Churp-Churp? Klik Sini!!!


Klik-klik!

Kalendar

Cuteki

Follow Me

Tanya Khabar

Pelawat Tersohor

Jumlah Paparan Halaman