Jumaat, 23 September 2011

postheadericon Freebies: Doodle sedih and more...


Semperna bithday my first kids pada 20 September yang lepas, tiba-tiba rasa nak bagi freebies kat semua pelawat blog ni.. terutamanya kat penggemar lukisan doodles. Walaupun tak comey sangat tapi tak kisahla..janji happy..hehe.. :)



Ini adalah antara lukisan doodles yang terawal pernah dilukis, nampak agak kaku..huhu. Doodles sedih ni korang boleh buat apa2 saja, boleh guna sebagai header kat blog, atau nak simpan dalam lemari pun boleh..hehe. Anda  boleh pilih mana2 tiga atau ambik semua..hehe..satu tu ada background, dan dua lagi takde background, dan satu darinya tak ada thought balloon.. 

Doodles kat atas ni adalah doodles muslimah pertama yang saya lukis, ada 6 warna semuanya, boleh pilih mana2 satu atau ambik kesemuanya pun boleh.




....dan ini adalah lukisan vector yang tak berapa menjadi..suka lukis potrrait camni tapi nak mewarnanya cukup tak gemar, terutamanya bab detail and stroke..memang tak berbakat..huhu..Boleh pilih yang ada background dan tidak  ada background. Korang boleh guna untuk buat apa2 saja, asalkan jangan makan sudah... Nanti tak pasal2 kena jumpa dr.T.

** Peringatan, kredit tidak diperlukan kalau korang nak guna untuk hias blog atau apa saja kegunaan menggunakan doodles ini, cuma kalau ada orang lain bertanya mana dapat doodles2 ni harap boleh link balik kat blog ni ya... :)


*******

Sekian, terima kasih..diharap singgah lagi..dan jika anda suka kat doodles2 ni diharap like entry ni atau beri komen sepatah dua kata..Adooii..skemanya ayat..hehe.

********

Makcik kiah masih outstation, so takde tips hari ni.. Babai.




15 komen terbaik:

Azzah berkata...

ala..semua nya comey

Zie Fauzi berkata...

tomeynyer.. pandai yer lukis... suka tgk.. kiut jer semua..

ShazlinaSaad berkata...

ala comeynye...nak simpan bole?hehe

nor fairuz berkata...

talented!!!

Sharifah Ma berkata...

Azzah: Terima kasih dear.. :)

Sharifah Ma berkata...

Zie Fauzi: Ala..malulah, takla pandai sangat lukis, tapi mmg hobi suka conteng2.. hehe terima kasih

Sharifah Ma berkata...

ShazlinaSaad: Boleh dear, ambik semua simpan dalam gobok..hehe

Sharifah Ma berkata...

nor fairuz : TQ very much.. ;)

Hafizzi Aziz berkata...

sangat cumil! suka2!

Sharifah Ma berkata...

Hafizzi Aziz: Terima kasih.. :)

nur hakimah berkata...

semue shomel..nk amek tau..hehe..btw tq..!

Sharifah Ma berkata...

Nur Hakimah... silakan.. :)

qiE berkata...

saya amik wrne hijau :D

Diya Ariana berkata...

kite ambik 1

Diya Ariana berkata...

ambik yg pink tomey2

Nak join Churp-Churp? Klik Sini!!!


Klik-klik!

Kalendar

Cuteki

Follow Me

Tanya Khabar

Pelawat Tersohor

Jumlah Paparan Halaman