Khamis, 1 Disember 2011

postheadericon Watermark Portfolio



Watermark order dari Syifa



Watermark dan blog badge order dari Nora

Isnin, 21 November 2011

postheadericon Free Blogger Template

Hari ni nak bagi freebies kat pengunjung bertuah blog ini..Sesiapa yang nak template ni tinggalkan email anda kat ruangan comment yer.. (Follower diutamakan.. ;) ) Siapa cepat dia dapat, (3 orang akan dipilih) kalau bagi kat semua nanti sama pulak tak best la kan..hehe.. Template ini simple dan design ala-ala diary style ( based on Minima template). Best view in Firefox and Chrome. Kalau nak cun lagi saya juga menerima tempahan.. TQ.




Nak join Churp-Churp? Klik Sini!!!


Klik-klik!

Kalendar

Cuteki

Follow Me

Tanya Khabar

Pelawat Tersohor

Jumlah Paparan Halaman